A serc.hu moderátorai az alábbi irányelveket kérik és tartják be mind a tartalomfeltöltés, mind a hozzászólások tekintetében. Amennyiben úgy érzed, ennek ellenére az irányelveinket sértő tartalom került fel a serc.hu weboldalra, úgy jelentsd a tartalmat itt! Az oldalunk zavartalan működése érdekében a következőket kérjük:

 1. Saját készítésű tartalmat posztolj vagy kommentelj!
 2. Ha egy poszt vagy hozzászólás jelen szabályzatot megszegi, azt a bejegyzésnél vagy ITT lehet jelenteni.
 3. Korlátlan tartalmú és témájú dolgokat lehet posztolni és hozzászólásba tenni, és más tagok ehhez való jogát tiszteletben tartjuk – jelen irányelvek betartásával.
 4. Mindenkinek a személyiségi jogait tiszteletben tartjuk és a posztokban, valamint a hozzászólásokban nem említünk senkit sem név szerint (közszereplők kivételével), illetve nem posztolunk semmilyen fotót vagy videót a szereplők tudta és engedélye nélkül.
 5. Bárkit zaklatni, rágalmazni, valótlanságokat terjeszteni róla vagy bármilyen módon nyilvánosan megszégyeníteni tilos – minden ilyen poszt vagy komment törölve lesz és jelen szabályt megszegő tag ki lesz tiltva.
 6. Semmi olyasmit nem posztolunk, ami bárkit önérzetében, méltóságában sérthet, legyen az etnikai, nemzetiségi, vallási, nemi, szexuális beállítottságra, társadalmi helyzetre vonatkozó vagy durván személyeskedő. Minden ilyen poszt és komment törölve lesz. Utalva sem említjük senkinek az etnikai, nemzetiségi, vallási hovatartozását, nemét vagy szexuális beállítottságát.
 7. Bármi uszítót, mások testi épségét fenyegetőt posztolni és kommentelni tilos – minden ilyen tartalom gyűlöletbeszéd; töröljük, a közzétevőt tiltjuk.
 8. Tömeggyilkosok arcképét posztolni, illetve háborús bűnösöket bármilyen formában reklámozni tilos. Tömeggyilkossággal, nemi erőszakkal poénkodó posztok, kommentek likeolóit is tiltjuk.
 9. Anyagi vonzatú hirdetést nem engedélyezünk. Termékmegjelenítést, piackutatást minden formában törlünk. Bármilyen hirdetést spam-ként törlünk. Aki az oldalt spammelésre használja, tiltjuk.
 10. Tilos félrevezető, valótlan közlemények, ál- és rémhírek terjesztése.
 11. Az oldal minden tartalmát az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról védi.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást az oldalon!